LEZING BOEKEN

The Best of Both Worlds

Marlouk geeft internationaal lezingen over haar ervaringen in het samenbrengen van verschillende werelden binnen de gezondheidszorg. Met sprekende voorbeelden uit haar project in Nepal. Hoe de Inheemse kennis en westerse gezondheidszorg vanuit gelijkwaardigheid en respect samengebracht worden. Wat verschillende werelden van elkaar kunnen leren en dat het ene niet beter is dan het ander. Een inspirerend verhaal dat gaat over het ‘niet uitsluiten’ van elkaars werelden. Hoe door samen te werken we elkaar juist kunnen versterken. Hoe we kunnen werken aan bewustwording zodat beide werelden een gezondheidszorg kunnen ontwikkelen die meegroeit met de tijd.

BOEKINGSFORMULIER

Met onderstaand formulier kun je een lezing boeken. Na ontvangst nemen we binnen 24 uur contact met je op over de mogelijkheden en planning.

Kosten: voor een lezing vragen wij een bijdrage aan de stichting. Het minimale bedrag is €100,- maar een grotere donatie wordt uiteraard op prijs gesteld. Na de lezing sturen wij u daarvoor desgewenst een factuur. Uw schenking is aftrekbaar voor de belasting.

©[2019] stichting Jadana foto credits: Maes Sloot & webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?